team

VACATURE JUNIOR VASTGOEDONTWIKKELAAR

People. Loostad ontwikkelt vastgoedprojecten op eigen risico en als gedelegeerd ontwikkelaar voor mensen. Vanaf het stedenbouwkundige concept en het ontwerpproces tot aan de ingebruikname van woningen, kantoren en andere bedrijfsruimten … de gebruikers staan bij ons centraal.

Planet. Met duurzame en milieuvriendelijke projecten dragen we bij aan een betere levenskwaliteit en een leefbare omgeving, een prettige stad en een mooie buurt. Als onderdeel van VolkerWessels beschikken we over de middelen om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Duurzaam, innovatief en toekomstgericht.

“HET ZIJN DE MENSEN DIE HET DOEN”

Het zijn de collega’s bij Loostad die het menselijke aspect nooit uit het oog verliezen en daardoor bijdragen aan de succesvolle portfolio van Loostad. Die trots zijn op hun bijdrage aan de realisatie van mooie projecten op een verantwoorde wijze, aan het woongenot van mensen en aan gezonde leefomgevingen.

Spreek jij dezelfde taal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Vanwege onze groeiende projectenportefeuille zijn wij per direct op zoek naar uitbreiding van ons team:

VACATURE JUNIOR VASTGOEDONTWIKKELAAR

Functieomschrijving:

Als vastgoedontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het (technisch) ontwikkelen van onze uitdagende vastgoedprojecten. Dit doe je samen met andere vastgoedontwikkelaars en de afdeling verkoop en communicatie. Je werkt nauw samen en draagt verantwoordelijkheid af aan de ontwikkelingsmanager(s).

Wij zoeken een kandidaat met minimaal 5 jaar ervaring als (technisch) vastgoedontwikkelaar, die een eigen visie heeft en in het bezit is van een afgeronde relevant HBO opleiding.

Functie eisen:

  • Je bent met name werkzaam en liefst ook woonachtig in Midden-Nederland;
  • je bent proactief, leergierig, accuraat, creatief en een goede teamplayer;
  • je hebt goede kennis van het vastgoedontwikkeling en het bijbehorende proces;
  • je hebt ervaring opgedaan in binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen en gevoel voor stedenbouw, architectuur en de laatste innovaties op ons vakgebied;
  • je geeft hoge prioriteit aan klanttevredenheid en servicebereidheid.

Wat bieden wij:

  • Werken bij een ambitieuze en groeiende werkmaatschappij van VolkerWessels met een uitgesproken en enthousiast team;
  • marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
  • Dynamische werkomgeving met veel flexibiliteit;
  • Opleiding en training, ondersteund van uit de VolkerWessels Academy.

Herken jij jezelf in het genoemde profiel, reageer dan direct  door je cv en motivatie te mailen aan: svdende@loostad.nl

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met  Sharon van der Ende 055-3683800. Sluitingsdatum is 15 januari 2024.