MORGENWONEN

Vandaag de sleutel, morgen wonen

Waarom u samenwerkt met Loostad: risicospreiding, solide financiering, expertise delen

MorgenWonen is sinds 2014 de nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Bij VolkerWessels hebben we complete productielijnen voor woningbouw ingericht. Hier wordt elk onderdeel van de MorgenWonen-woning onder geconditioneerde omstandigheden in de fabriek geproduceerd. Op de bouwplaats assembleren we in één werkdag de woning, compleet met technische installatie, en maken hem wind- en waterdicht. Alle woningen zijn standaard voorzien van een warmtepompinstallatie met zonnepanelen en vloerverwarming en hebben een zeer hoge isolatiewaarde.

De snelle bouwtijd levert een minimale belasting voor het milieu en voor omwonenden. Met dit proven concept geven we garanties af, zoals het Nul-Op-de-Meter (NOM) keur-certificaat. Voor corporaties voldoen we aan de EPV-regelgeving. Deze vorm van industrieel bouwen is bovendien financieel veel aantrekkelijker dan dezelfde woningen traditioneel bouwen. Gevolg: betaalbare woningen.

PLUSWONEN

PlusWonen: flexibel en duurzaam

‘PlusWonen is een optelsom van kwaliteit van bouwen en kwaliteit van leven’

PlusWonen is een slim totaalconcept voor moderne woningbouw. Met maatregelen voor energiebesparing, CO2-reductie, verantwoord grondstoffengebruik en slim ruimtegebruik. Maar ook voor een gezonde, veilige en comfortabele leefomgeving. PlusWonen geeft alle ruimte om in te spelen op de wensen van bewoners. Iedere soort woning is mogelijk, waardoor alle denkbare doelgroepen bediend kunnen worden. PlusWonen is het antwoord op maatschappelijke tendensen als beperkte fysieke ruimte, oprukkende verstedelijking, veranderende bevolkingssamenstelling, de wens van ouderen om langer thuis te blijven wonen en de steeds hogere eisen aan een gezond woonklimaat. Met PlusWonen voegt u waarde toe.