expertises-2022

Gedelegeerd vastgoedontwikkelaar

Bent u op zoek naar een vastgoedontwikkelaar die uw project gedelegeerd kan ontwikkelen? Loostad heeft gemotiveerde professionals klaar staan om projecten vanaf het eerste idee tot en met de sleuteloverdracht te begeleiden. Wij nemen het hele ontwikkeltraject op ons en helpen u toekomstgericht en bestendig te bouwen. Als vastgoedontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring in de branche, helpen we u graag verder.

Gedelegeerd vastgoedontwikkelaar voor gebruikers op maat

We ontwikkelen op eigen risico en als gedelegeerd vastgoedontwikkelaar. Ook als gedelegeerd vastgoedontwikkelaar draait het om de mensen. Wonen, werken, recreëren, winkelen, de gebruiker staat centraal. Dat begint bij het samen werken aan een stedenbouwkundige concept en het ontwerpproces en eindigt pas op het moment dat de woningen, winkels en bedrijfsruimten in gebruik worden genomen. Zo bouwen wij mee aan een omgeving waar gebruikers wat aan hebben.

Duurzame en groene gedelegeerd vastgoedontwikkelaar

We zijn een gedelegeerd vastgoedontwikkelaar die focust op duurzaamheid en circulariteit. Bij een gedelegeerde vastgoedontwikkeling kijken wij voor u mee met de keuze van materialen, bouwmethodieken, de totale levensduur van een gebouw en logistieke stromen. We zorgen dat er ruimte is voor groen en natuurinclusief bouwen en we zorgen voor ontmoetingsplekken, zodat de buurt een leefbare omgeving is. We bouwen als gedelegeerd vastgoedontwikkelaar samen met u aan een gezonde leef-, werk- en verblijfsomgeving.

Samenwerken met gedelegeerde vastgoedontwikkelaar

Daarnaast zorgen we voor een solide financiering en risicospreiding. Als gedelegeerd vastgoedontwikkelaar zijn we nauw betrokken bij het realiseren van uw projecten. Samen realiseren wij uw plan. Dat doen we met behulp van onze vooruitstrevende procesbeheersing. In elk aspect van ons vak streven we naar maximale waardecreatie. Samen met onze opdrachtgevers creëren we een hoogwaardige kwaliteit die je voelt en beleeft.

Interesse in gedelegeerde vastgoedontwikkeling?

Wilt u meer weten over hoe wij met u samenwerken als gedelegeerde vastgoedontwikkelaar? We werken graag samen met andere projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, aannemers, gemeenten, grondeigenaren, beleggers, investeerders. Neem voor samenwerken aan een mooie, duurzame toekomst contact met ons op www.loostad.nl. Mail naar info@loostad.nl, of bel 055 – 368 38 00.