expertises-2022

Loostad vastgoed-
ontwikkelaar uit Apeldoorn

Vastgoedontwikkelaar Loostad is al ruim 30 jaar werkzaam in de vastgoedbranche. Wij hebben enorm veel ervaring met het volledige ontwikkeltraject. We helpen u toekomstgericht en bestendig te bouwen. Bent u op zoek naar een vastgoedontwikkelaar die uw project gedelegeerd kan ontwikkelen? Dan bent u bij vastgoedontwikkelaar Loostad ook aan het goede adres. Onze gemotiveerde en ervaren professionals staan klaar om projecten, vanaf het beginstadium tot aan de uitvoering en het gebruik, te begeleiden.

Vastgoedontwikkelaar voor de gebruiker

Bij Loostad draait het om de mensen. Als vastgoedontwikkelaar bouwt Loostad mee aan een leefbare omgeving voor gebruikers. We betrekken de toekomstige bewoners bij het proces. Loostad maakt als vastgoedontwikkelaar gebruik van een intensief co-creatietraject. Daardoor krijgen mensen de ruimte om zelf ideeën in te brengen. Zo creëren we al vroeg interesse in nieuwe projecten en neemt het verkooprisico af. Bij vastgoedontwikkelaar Loostad bouwen we aan een mooi en aantrekkelijk woonklimaat voor mensen, door mensen.

Vastgoedontwikkelaar in samenwerking met u

Loostad is als vastgoedontwikkelaar nauw betrokken bij het realiseren van uw projecten. Samen realiseren wij uw gebiedsontwikkeling. Dat doen we met vooruitstrevende bouwmethodes, risicospreiding en solide financiering. Bent u geïnteresseerd in samenwerken met een ervaren vastgoedontwikkelaar die toekomstperspectief biedt? Bij Loostad zijn we klaar om verder te bouwen.

Vastgoedontwikkelaar met groene visie

Loostad is een vastgoedontwikkelaar die focust op duurzaamheid en circulariteit. Bij onze projecten letten we op de totale levensduur, het transport en op de logistieke stromen. Met onze nieuwbouwprojecten zorgen we voor een leefbare omgeving, groen en natuurinclusief. Zo bouwen wij als vastgoedontwikkelaar samen met u aan een gezonde leef-, werk- en verblijfsomgeving.

Geïnteresseerd in ons als vastgoedontwikkelaar?

Wilt u meer weten over samenwerking met vastgoedontwikkelaar Loostad? Hoe ons ontwikkeltraject er uitziet, en welke projecten we hebben afgerond? Kijk voor meer informatie op de website, mail naar info@loostad.nl, of bel 055 – 368 38 00.