Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling en Stable international hebben samen met de gemeente Zevenaar het startsein gegeven voor de realisatie van de eerste fase van het gebied rondom Fashion Outlet Zevenaar. De eerste stap behelst de realisatie van een supermarkt.

PLUS Vastgoed B.V heeft de nieuwbouw vestiging gehuurd in het gebied nabij de woonwijk Groot Holthuizen. De ontwikkelingscombinatie Stable International/Veluwezoom Verkerk ontwikkelen het totale gebied, waar naast de supermarkt een Fashion Outlet Centre, horeca alsmede andere functies deel van uit maken. Een totale gebiedsontwikkeling direct naast de A12.

De supermarkt heeft een bruto oppervlakte van circa 1.320 m2 met een perceeloppervlakte van 4.580 m2 met 71 eigen parkeerplaatsen. De bouwactiviteiten worden verzorgd door Veluwezoom Verkerk Bouw en gaan starten in april  van dit jaar. Het project zal eind 2022 / begin 2023 worden opgeleverd.

Het pand is als belegging verkocht aan een particuliere belegger. RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs adviseerde samen met RJB advocatuur en Voilà projectmanagement de belegger bij deze aankoop.

Loostad Vastgoedontwikkeling ondersteunt Stable International en Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling bij deze transactie en verzorgt daarnaast het proces- en projectmanagent voor de andere projecten binnen de gebiedsontwikkeling.