expertises-2022

Voor sociale huurwoningen ontwikkelen komt u naar Loostad

Er is al lang een dringend tekort aan woningen in Nederland. De komende jaren moet een enorm aantal woningen worden bijgebouwd. Niet alleen koop- en huurwoningen in de vrije sector. Er is ook een enorme vraag naar het ontwikkelen van sociale huurwoningen. Loostad heeft al ruim 30 jaar ervaring met heel verschillende vastgoedprojecten voor diverse doelgroepen. Wij bouwen voor alle doelgroepen, en zijn dus ook betrokken bij het ontwikkelen van sociale huurwoningen.

Betaalbare sociale huurwoningen ontwikkelen

Bij Loostad draait het om de mensen. Als vastgoedontwikkelaar bouwt Loostad mee aan een mooie, prettige, leefbare omgeving voor mensen. Zo ontwikkelen we sociale huurwoningen voor mensen die moeilijk binnen hun budget kunnen kopen of huren in de vrije sector. We zijn in staat om woningen betaalbaar te houden door onze gecontroleerde procesbeheersing. We benutten de kansen die ons worden gegeven, en we beheersen de risico’s die zich presenteren. Bij het ontwikkelen van sociale huurwoningen zorgen we voor kostenefficiënte processen. Als onderdeel van VolkerWessels lopen we voorop in geïndustrialiseerde woningbouwproducten zoals MorgenWonen. Zo houden we het betaalbaar.

Duurzame sociale huurwoningen ontwikkelen

Loostad is een toekomstbewuste vastgoedontwikkelaar. Bij ons ligt een grote nadruk op het duurzaam en verantwoord ontwikkelen van sociale huurwoningen. We nemen circulariteit en het terugdringen van de CO2-uitstoot altijd mee bij het ontwikkelen van nieuwe wijken. Ook bij het ontwikkelen van nieuwe sociale huurwoningen gelden deze principes. We bouwen altijd met het oog op de toekomst.

Oplossingsgericht ontwikkelen van sociale huurwoningen

Mensen trekken steeds meer naar de steden. Maar de beschikbare bouwruimte neemt af. Er zijn dus minder vierkante meters om op te kunnen bouwen. Het ontwikkelen van nieuwe sociale huurwoningen vereist dus een innovatieve en oplossingsgerichte aanpak. We houden rekening met veranderende woonwensen, de energietransitie en duurzaamheid. Zo kunnen we ook voor toekomstige generaties sociale huurwoningen ontwikkelen.

Interesse in samen sociale huurwoningen ontwikkelen?

Wilt u meer weten over hoe wij sociale huurwoningen ontwikkelen? Welke projecten we hebben ontwikkeld met betaalbare, sociale huurwoningen? Kijk voor meer informatie op de website, mail naar info@loostad.nl, of bel 055 – 368 38 00.