W.est

Winsum

Oost, w.est, winsumernest

Aan de oostzijde van Winsum, één van de mooiste dorpen van Nederland, wordt het voormalige terrein van de oude steenfabriek Lombok omgetoverd tot een uniek en prachtig nieuwbouwplan genaamd “W.est”. Het plan is heerlijk gelegen aan het Winsumerdiep, met aan de ene kant de uitgestrekte Groninger landerijen, en aan de andere kant het charmante dorpshart van Winsum.

Plan W.est met zijn duurzame en gasloze woningen komt direct naast de nieuwe wijk Munster te liggen. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen het plan en de wijk Munster. Hier is het straks fantastisch wonen in een huis dat al helemaal klaar is voor de toekomst.

Dit is W.est!

W.est bestaat uit 28 woningen: 4 vrijstaande woningen, 8 vrijstaand geschakelde woningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 6 eengezinswoningen, kortom, voor ieder wat wils!

Het plan valt op door zijn speelse indeling. Vanuit een aantal woningen heb je dadelijk een schitterend uitzicht over het Winsumerdiep. Ook liggen diverse woningen met de achtertuin aan een vrolijk kabbelende watergang welke verbonden is met het Winsumerdiep. De diversiteit aan woningtypes, de karakteristieke architectuur en de variatie in kleur dragen bij aan een prachtig totaalbeeld. Iedere woning beschikt over een royale achtertuin. Je parkeert je auto veilig en vertrouwd op eigen terrein (m.u.v. de twee tussenwoningen).

W.est is nu in verkoop!

Kijk voor beschikbaarheid op de projectwebsite: https://www.winsumernest.nl/

Ontwikkelingsmanager

Michiel van der Does
Neem contact op

Eva

Eva de Leeuw-Baron
Neem contact op

opdrachtgever
Credo Integrale Planontwikkeling B.V. (onderdeel Loostad)

architect
Sacon Architecten Zwolle