Groenrijck

Haaksbergen

Natuurlijk wonen aan de rand van Haaksbergen

Rust en ruimte in Groenrijck

De nieuwbouwwijk Groenrijck kent een rijke geschiedenis! De locatie hoorde in 1825 bij het de boerderij Erve Hofstede en bestond uit landbouwgrond en hooiland. In de afgelopen tientallen jaren is het een goed lopend tuincentrum geweest. Groenrijck is dan ook een begrip in Haaksbergen, en zal dat blijven nu het een mooie, groene woonwijk wordt.

De nieuwe wijk aan de noordzijde van Haaksbergen wordt heel gevarieerd. Met 36 woningen in diverse woningtypes, waaronder 14 duurzame, gasloze twee-onder-een-kapwoningen. Het plan is uitgewerkt in drie fasen: de eerste fase betrof de vrije kavels, de tweede fase de 2-onder-1-kapwoningen en de derde fase de vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur met een bijzondere mix van materialen en kleuren. Dit resulteert in een gevarieerde uitstraling en een gemêleerde wijk. Het plan is ruim opgezet en wordt uiteraard omgeven door veel groen. Ook is er een grote waterpartij. Een fantastische plek om te wonen.

Alle woningen in het plan zijn inmiddels verkocht en de woningen in de derde fase worden nu opgeleverd door Vechtdal Bouw.

www.woneningroenrijck.nl.

Ontwikkelingsmanager

Stephan van de Plas
Neem contact op

opdrachtgever
Credo Integrale Planontwikkeling B.V.

aannemer
Goossen Te Pas Bouw Enschede en Vechtdal Bouw Nieuwleusen

architect
4D architecten (2^1 kapwoningen), KHV architecten en Silverwonen architecten (vrijstaande woningen)