Fashion Outlet

Zevenaar

Geweldige locatie voor de nieuwste fashion outlet

De locatie langs de A12 bij de grens naar Duitsland is perfect. Dat wil zeggen, voor een fashion outlet. In 2013 lag er al een idee voor een grote perifere detailhandel in de buurt van Zevenaar. Maar zo’n traject duurt lang. Onder andere vanwege een wijziging van het bestemmingsplan. Daarbij geeft onze partner Stable International aan dat grote merken pas willen meedoen als de vergunningen er zijn. Ook daar gaat wat tijd overheen. Maar de omgevingsvergunning is er inmiddels. Naar verwachting opent de outlet in 2024 zijn deuren.

Fashion Outlet Zevenaar (FOZ) betreft een outlet van circa 15.000 m² winkeloppervlakte, 1.400 m² horeca en ongeveer 2.000 parkeerplaatsen. De outlet is zo ontworpen dat hij mooi past in de omgeving. Dezelfde architect als bij Batavia Stad heeft het ontwerp gemaakt voor een outlet met een eigen signatuur passend bij de sfeer van dit gebied. Zo komen er elementen terug van bijzondere iconen uit de omgeving, zoals boerenhoeve Huis Aerdt, industrieel erfgoed zoals steenfabriek De Panoven, herenhuis Halsaf in Babberich en de regionale kappenstructuur. Een uniek project.

Loostad is in opdracht van Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement en werkt samen met partner Stable International. Meer informatie over het project vind je op www.fashionoutletzevenaar.nl.

‘We vullen elkaar mooi aan, Loostad weet alles van ontwikkelen, wij van outlets’ Kees Woltering

Ontwikkelingsmanager

Dennis Damink
Neem contact op

opdrachtgever voor Loostad
Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling

vastgoedontwikkeling
ontwikkelingscombinatie FOZ BV (Veluwezoom Verkerk Vastgoedontwikkeling i.s.m. Stable International)

aannemer
Veluwezoom Verkerk Bouw

architect
Attika Architecten, Amsterdam

Uniek project met knipoog naar bestaande architectuur in de omgeving