32 appartementen op locatie voormalige basisschool De Vrijheid

Elburg

BETAALBAAR WONEN OP LOCATIE VOORMALIGE BASISSCHOOL DE VRIJHEID IN ELBURG

Op de locatie van de voormalige Vrijheidsschool in Elburg ontwikkelen en realiseren we een sociaal appartementencomplex. Het complex telt 32 appartementen met een oppervlakte van circa 65 m². Alle appartementen zijn via de centrale lift te bereiken. De woonruimtes hebben een aangename daglichttoetreding met ruim uitzicht op de omgeving. Iedere bewoner beschikt straks over een eigen balkon of terras als buitenruimte. Alle appartementen hebben een eigen inpandige berging op de begane grond.

Het ontwerp van het appartementencomplex kent moderne lijnen, maar er worden geen grote contrasten in kleur en materiaalgebruik gezocht. Door de invulling van het openbare groen en de wadi rondom het gebouw krijgt het geheel een vriendelijk karakter. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt en winkelcentrum De Vrijheid op loopafstand is wonen op deze plek een comfortabele beleving. Voor de entree van het woongebouw worden door de gemeente nieuwe parkeerplaatsen aangelegd.

Planning en verhuur 

De bouw is in september 2023 gestart. De verwachting is dat het gebouw in de zomer van 2024 wordt opgeleverd. Alle appartementen vallen in de sociale huur, dus met een huur onder de 808,07 euro per maand (prijspeil 2023). Alle appartementen zijn door UWOON verhuurd.

Ontwikkelingsmanager

Michiel van der Does
Neem contact op

Eva

Eva de Leeuw-Baron
Neem contact op

opdrachtgever
Loostad Vastgoedontwikkeling B.V.

aannemer
Bouwbedrijf Wessels Rijssen B.V.

architect
Peters en Lammerink, Enschede