Loostad Vastgoedontwikkeling en Stichting Het Vergeten Kind gaan per 1 november 2021 een partnership met elkaar aan. Op donderdag 28 oktober jl. is tijdens de Provada de samenwerkingsovereenkomst getekend en werd het moment aldaar officieel beklonken.

Loostad ontwikkelt en realiseert veilige leefomgevingen. Leefomgevingen met ruimte voor kinderen om te spelen, te leren en te onderzoeken. “We zoeken altijd naar manieren om de levenskwaliteit van onze bewoners te verhogen in hun nieuwe thuis. De pay-off van Het Vergeten Kind is ‘Ieder kind een veilig en liefdevol thuis’. Dit sluit naadloos aan op onze doelenstelling.

We voelen ons dan ook verbonden met Het Vergeten Kind en gaan de organisatie voor meerdere jaren ondersteunen. Niet alleen financieel, maar ook met zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door de organisatie aandacht te geven in onze verkoopbrochures, op onze projectwebsites, in onze projectmailings en op onze social-mediakanalen. Als partner van Het Vergeten Kind hopen we op deze manier meer mensen te interesseren voor hun mooie doel.”

Over Het Vergeten Kind

De meeste kinderen in Nederland groeien op in een veilige omgeving. Maar niet allemaal. Velen kunnen niet meer thuis wonen omdat ze verwaarloosd zijn of mishandeld. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen van hun ouders. Het Vergeten Kind zet zich in voor ruim 100.000 kinderen die niet veilig kunnen opgroeien. Deze organisatie geeft hen positieve ervaringen met oprechte aandacht, zodat ze weer zelfvertrouwen krijgen. Daarnaast jagen ze beleidsmakers aan om de kwaliteit van de (jeugd)zorg structureel te verbeteren.

Het Vergeten Kind komt voort uit de Guusje Nederhorst Foundation en Heppie Vakanties. Meer weten over Het Vergeten Kind? Kijk op www.hetvergetenkind.nl.