team

Receptionist/secretarieel ondersteuner

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als receptionist, secretarieel en administratief ondersteuner? Wij hebben in ons gezamenlijke pand de plek voor jou!

Dit ga je doen:

Als receptionist/secretarieel ondersteuner weet je met enthousiasme en dynamiek onze gasten te ontvangen. Ook ben je ons visitekaartje aan de telefoon, je neemt alle telefoongesprekken op een gastvrije en correcte wijze aan en verbindt ze door naar je collega’s. Je bent onderdeel van beide teams van Ufkes en Loostad Vastgoedontwikkeling.

Naast het werk als receptionist breng je waarde binnen de organisatie door verschillende afdelingen binnen Ufkes & Loostad Vastgoedontwikkeling te ondersteunen op administratief en secretarieel vlak. Dit kan gaan van het organiseren van events, lunches en verjaardagen tot financiële administratie.

Dit zijn wij:

Wij zijn Loostad Vastgoedontwikkeling en Ufkes! Twee organisaties van VolkerWessels in Apeldoorn die draaien om bouw en vastgoed. Bij Loostad Vastgoedontwikkeling ontwikkelen we mooie projecten op een verantwoordelijke wijze, hierbij dragen wij bij aan het woongenot van mensen en gezonde leefomgevingen. Ufkes is een informeel, betrouwbaar bouwbedrijf. We hebben korte lijntjes, een goede sfeer en veel ruimte om je eigen functie in te delen.

Dit zoeken wij:

  • Wij zoeken een enthousiaste collega met minimaal 2 jaar ervaring als administratief ondersteuner en telefonist/receptionist, die in het bezit is van een relevant mbo-diploma.
  • Je geeft hoge prioriteit aan klanttevredenheid en servicebereidheid.
  • Je bent proactief, leergierig, accuraat, creatief en een goede teamplayer.
  • Je hebt interesse en misschien al wel ervaring in de bouw, vastgoedontwikkeling of makelaardij.

Dit bieden wij:

  • Een combinatiefunctie voor Ufkes en Loostad Vastgoedontwikkeling, twee zelfstandige, ambitieuze en groeiende werkmaatschappijen van VolkerWessels met beide een eigen uitgesproken en enthousiast team. Een fijne werkplek in een eigentijds kantoor met heel veel leuke collega’s.
  • Een zeer gevarieerde functie waar gastvrijheid en een gewaardeerde ondersteunende rol voor je klaar staat op administratief en secretarieel niveau.
  • Dynamische werkomgeving met een functie van minimaal 32 uur per week tot fulltime is bespreekbaar.
  • Wij bieden een marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Opleiding en training zijn mogelijk, ondersteund van uit de VolkerWessels Academy.

Herken jij jezelf in het genoemde profiel en heb je zin om aan de slag te gaan? Reageer dan direct door je cv en motivatie te mailen aan: svdende@loostad.nl

Voor nadere vragen gerelateerd aan Loostad kun je contact opnemen met Sharon van der Ende (055-3683800) en voor Ufkes Colleen Schouwstra (055-5788441). Sluitingsdatum is 31 mei.