De bouw van de zorgappartementen op het Stationskwartier kan beginnen. Op maandag 21 juni jl. is de koopovereenkomst voor de zorgappartementen op het Stationskwartier getekend door wethouder Van der Sluis, Henk Driesen (Loostad Vastgoedontwikkeling ) en Berend Jan van der Steeg (Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen). Dit vond plaats op de bouwgrond van het Stationskwartier, onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard werd de 1,5 meter gewaarborgd.

Nieuwe bewoners

Over circa 1,5 jaar zullen 27 bewoners hun nieuwe stulpje betrekken, waar zij 24 uur per dag zorg en begeleiding kunnen krijgen van zorgaanbieder PGVZ. Er komen bewoners te wonen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op dit moment zijn de intakegesprekken gaande. Op de verdieping voor bewoners met een lichamelijke beperking zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met  de gemeente Kampen, Loostad Vastgoedontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels), Mondria Advies, Van den Berg Architecten, Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen en PGVZ.